Wat bied ik aan?

Wat bied ik aan?

De groepen bestaan uit maximaal 15 personen, zodat jouw leerproces en dat van de groep optimaal kan worden benut. Het voordeel van de trainingen in een groepsvorm krijgen is dat, ieders proces anders is, en dat dit enorm leerzaam kan zijn voor de groep. En dus ook voor jou!

Tijdens de persoonlijke trainingen heb ik alle tijd en focus voor jou, zodat jouw leerproces optimaal kan worden benut. De persoonlijke trainingen hebben dezelfde inhoud als de groepstrainingen, alleen worden deze individueel gegeven.

Tijdens de coaching sessies ga ik samen met jou opzoek naar jouw beste antwoord voor jouw hulpvraag. Ik bied een luisterend oor en ga jou ondersteunen in jouw proces! Tijdens de coaching sessies ga ik volledig intuïtief aan de slag en zo is/zijn jouw sessies helemaal uniek!