Training Biologische Natuurwetten: “De Weg Van Het Lichaam”

"De Weg Van Het Lichaam"

Tijdens deze training neem ik jou hand aan hand mee in de werking van de Biologische Natuurwetten. Deze training is een daadwerkelijke reis terug naar vertrouwen in het lichaam.
Het lichaam doet niks fout! Het wil je alleen helpen te overleven in een stressvolle situatie en wanneer deze
situatie voorbij is, gaat het lichaam in de herstelfase, in deze fase worden we “ziek”. Door de 5 Biologische Natuurwetten te bestuderen, kan en mag de angst rondom ziekte verdwijnen.

Deze vragen komen onder andere aan bod, en natuurlijk nog veel meer!

Wat is de daadwerkelijke oorzaak van ziekte?
Waarom wordt het lichaam ziek?
Wat betekend ziekte nou precies?
Wat is het nut van ziekte?

WAT GELDT VOOR DEZE TRAINING:

Les 1
1e & 2e Biologische Natuurwetten

Tijdens deze les bespreken we de 1e & 2e Biologische Natuurwetten van Dr. Hamer. Hier komt onder andere naar voren hoe ons lichaam ons wil beschermen tijdens stress situaties, en dat elk programma op 3 niveaus synchroon loopt.

Lees hier een korte uitleg over de 5 Biologische Natuurwetten

Les 2
verdieping Hamers kompas

Tijdens de 2e les ga ik dieper in op het Hamers Kompas met zijn implicaties, denk dan aan: allergieën, chronische ziekten, etc. Ook komen we er achter dat het Hamers Kompas niet alleen geldt voor ziekte, maar dat je in principe op alles een hamers kompas los kan laten.

les 3
3e, 4e & 5e BIOLOGISCHE NATUURWETTEN

In les 3 bespreken we de 3e, 4e & 5e Biologische Natuurwetten. Hier komen we erachter dat ons lichaam is opgedeeld in 4 kiembladen en elk kiemblad is evolutionair te verklaren, persoonlijk gebruik ik de Maya kalender ter verklaring van de evolutie. Ook wordt elk kiemblad aangestuurd vanuit een specifiek gedeelte van de hersenen en dat in dit specifieke hersengedeelte, de organen ook hun eigen specifieke plaats hebben.
De 4e wet gaat over microben. Wat voor rol hebben microben? Zijn ze besmettelijk of juist niet? Ook ga ik jullie laten zien dat elk kiemblad zo zijn eigen microben gebruikt.
De 5e en laatste BN wet gaat erover dat elk programma altijd zinvol en noodzakelijk is, zit je in de stressfase? Dan komt daar een helingsfase achteraan.

Lees hier een korte uitleg over de 5 Biologische Natuurwetten

les 4
endoderm hersenstam

Vanaf les 4 gaan we echt de diepte in, nu gaan we alle kiembladen langs, en bespreken we alle ins en outs over dit specifieke kiemblad. Zo komen we erachter dat elk kiemblad zijn eigen functie, zijn eigen conflictthema, zijn eigen programma en zijn eigen soort organen/weefsels heeft.

Deze les is het Endoderm en dan specifiek de hersenstam aan de beurt. Hier bespreken we alle implicaties van en gaan we ook met casuïstiek en voorbeelden aan de slag.

les 5
bestaansconflict & syndroom

In deze les zoomen we in op één specifiek soort programma, namelijk: het bestaansconflict. Dit programma gaat ALTIJD lopen naast andere conflicten, en dit zorgt dan weer voor syndroom met alle implicaties die hierbij komen kijken. Wat dit specifiek inhoud bespreken we tijdens de les.

les 6
endoderm middenhersenen

In les 6 gaat het over de middenhersenen. Dit is een gedeelte van het Endoderm wat de gladde spieren aanstuurt. Ook bespreken we tijdens deze les een aantal casussen en voorbeelden.

les 7
OUD MESODERM kleine hersenen

De zevende les gaan we een stapje omhoog in de evolutie en gaan we verder met het Oud Mesoderm deze heeft betrekking tot de aanval en bezoedelingsconflicten. Het Oud Mesoderm stuurt de beschermende organen aan, denk bijvoorbeeld aan de lederhuid of het hartzakje.

les 8
Nieuw mesoderm hersenmerg/medulla

Tijdens deze les gaan we aan de slag met het Nieuw Mesoderm. Dit kiemblad gaat over de Eigenwaarde inbreuken, wat betrekking heeft op de botten, pezen, spieren en gewrichten. Dit kiemblad laat ook mooi zien dat elk programma ook stuk mentale groei met zich mee neemt.

les 9
Ectoderm hersenschors/cortex

In deze les bespreken we het laatste kiemblad, namelijk het Ectoderm. Dit kiemblad gaat over het samenleven met elkaar, de groep geeft veiligheid. Dus scheidingen worden nu problematisch, en kunnen dus programma’s opstarten. Dit zijn de scheidingsconflicten, het bekendste orgaan wat hier onder andere op reageert is de opperhuid.

les 10
Ectoderm hersenschors/cortex & diencephalon/tussenhersenen

Het Ectoderm is het meest complexe kiemblad, er zitten namelijk 2 programma verlopen in. Tijdens les 9 hebben we het eerste verloop besproken, en tijdens deze les en tevens ook de laatste theorie les gaan we in op het 2e verloop. Dit kiemblad stuurt niet specifiek 1 weefselgroep aan, het zijn over het algemeen wel de complexere organen of weefsels.

les 11 & 12
INTEGREREN BIOLOGISCHE NATUURWETTEN

Tijdens de laatste les gaan we een spel spelen op basis van de biologische wetten, dit spel zal helpen om alles overzichtelijk te krijgen en de kennis beter te kunnen integreren. Ook gaan we casuïstiek bespreken. Ik zal er een aantal voorbereiden, maar ik zal ook als opdracht meegeven om minimaal één casus mee te nemen (het liefst meer), zodat we deze kunnen gaan bespreken. Dit doen we zodat de Biologische Natuurwetten nog beter worden geïntegreerd! Ook is het mogelijk om een stuk(je) theorie te herhalen.

Data volgende training:

De training begint altijd om 19:30 uur.

28 augustus

2 september

11 september

18 september

25 september

2 oktober

9 oktober

16 oktober

30 oktober

6 november

13 november

20 november

Deze training word gehouden in Volkel, het adres krijg je bij aanmelding.

jouw investering

€300,-

Optioneel:

Naslagwerk ter waarde van €25,-

Kaartspel “De Weg Van Het Lichaam” ter waarde van €15,-

Aanmelden?

Weet je het nog niet zeker of heb je nog vragen? Neem gerust contact met mij op!
Of toch meer interesse in de persoonlijke training? klik dan hier

Er kunnen maximaal 15 mensen mee doen aan een training.

De aanmelding is definitief als de betaling is voldaan.

Wanneer de aanmelding is afgerond krijg je het digitale naslagwerk toegestuurd.

Tot in de training!