Wie ben ik?

mezelf even voorstellen

Mijn naam is Stan van den Brand, ik ben 22 jaar oud en de Biologische Natuurwetten zijn mijn passie.

Mijn proces begon toen ik te horen kreeg dat oma ernstig ziek was. Dit nieuws kreeg ik tijdens de lunch te horen. Na deze shock had ik maanden last van allergieën, die zich uitte als uitslag op mijn huid. Ik mocht alleen vers eten eten, de rest van het eten zorgde ervoor dat ik binnen no time van top tot teen onder de huiduitslag stond, dit jeukte énorm, ik was mezelf er constant tegen aan het verzetten. De huisarts vertelde mij dat ik hier niet meer vanaf zou komen en dat ik er mee zou moeten leren leven.

Door dit proces kwamen de Biologische Natuurwetten van Dr. Hamer op mijn pad. Deze leerde mij dat mijn “klacht” een genezingsverschijnsel was van een scheidingsconflict. Dit voelde zo logisch dat ik een cursus ben gaan volgen over de Biologische Natuurwetten.

Dankzij de totaal andere kijk op “ziekte” ben ik nu  helemaal af van mijn allergieën en weet ik dat mijn lichaam niet zomaar “iets” doet, maar dat overal een Bio-Logisch nut achter zit.

Sinds dat ik deze kennis begrijp en weet toe te passen in de praktijk, wéét ik, waarom ik hier nú op aarde ben: mensen leren hoe het lichaam werkt en ervoor zorgen dat mensen weer het vertrouwen krijgen in hun eigen lichaam.

Stan

“Ontspanning is de  weg naar heling.”